21 September: Ingholdskirkja + Londrangar + Arnarstapi + Helnar + Volcano

By September 30, 2018Iceland

We lazen op een website dat er op het strand van Ytri Tunga een zeehonden kolonie zat. Dit wilden we zeker eens gaan bekijken. Daar aangekomen zwommen er verschillende zeehonden in het water en stonden er een 15 tal toeristen te kijken. Het enigste wat we kregen te zien was enkele snuitjes boven water tot we in de zoomlens enkele stranden verderop een baby zeehondje zag liggen vlak aan het strand op een rots. Hier stilletjes naartoe gelopen en enkele prachtige foto’s kunnen maken. Terwijl alle toeristen een glimp probeerden op te vangen van de zeehonden hadden we dit zeehondje voor ons alleen wel 40 minuten lang tot we zelf zijn weggegaan. ‘ S avonds op de camping (laatste nacht in onze camper) werden we dan nog eens beloond met het mooiste noorderlicht dat we op onze vakantie gezien hadden. De eerdere noorderlicht verschijningen waren toch een lichte teleurstelling omdat ze niet waren wat we ervan verwachtte. Het noorderlicht van deze nacht was meer dan wat we ervan verwachtte simpelweg prachtig. Het groene (en zelfs roze) licht danste boven ons hoofd. PRACHTIG

jensdw

Author jensdw

More posts by jensdw

Leave a Reply